Klinikken blev grundlagt i 1989 og har alle år haft overenskomst med sygesikringen. Klinikken er løbende blevet udvidet og moderniseret og råder i dag bl.a. over 400 m2 med 8 behandlingsrum, 3 træningssale og træningsrum med diverse træningsudstyr, træningscykler, cross-trainer, – og en spejlsal til holdtræning bl.a. med fysio-pilates, bolde samt udstyr til balancetræning m.v. Der er gode adgangsforhold og parkering lige ved døren.

Værd at vide
Beliggenhed

Fysioterapien ligger i gadeplan og har let adgang for kørestole. Der er gode parkeringsmuligheder lige udenfor døren. Fysioterapien ligger centralt med gode trafikforbindelser

Hvad skal jeg medbringe?

Første gang du kommer, skal du medbringe dit gule sygesikringsbevis samt et lagen og håndklæde. Lagen og håndklæde bedes du medbringe ved hver konsultation.

Hvor lang tid tager en behandling?

Det er individuelt og kommer meget an på hvad behandlingen består af, men regn med ca. 20-30 min pr. gang.

Afbud

Hvis du skal melde afbud til en behandling eller træning, bedes du gøre det senest kl. 8.30 på behandlingsdagen, så vi kan tilbyde din tid til en anden. Hvis du melder afbud senere end kl. 9.00 eller udebliver, ser vi os nødsaget til at opkræve et gebyr p.t. 220,- kr. for individuel behandling. Taksten er overenskomstmæssigt fastsat.