Historien
Velkommen til Nørre Snede Fysioterapi, Træning og Akupunktur.

Vi er 6 fysioterapeuter, som tilbyder en række forskellige behandlings- og træningsformer. Patienten er i centrum, og vi giver os god tid til både undersøgelse og behandling, så vi sikrer et optimalt forløb. Vi lægger vægt på fagligt og personligt engagement og tilstræber en uformel og tryg atmosfære under behandling og træning.

Alle fysioterapeuter efteruddanner sig jævnligt og holder sig opdateret på den nyeste forskning og udvikling inden for faget. Som en bredt funderet klinik med alle former for behandlings - og træningsopgaver i huset ligger vi godt placeret på toppen af den Jyske Højderyg, hvor vi gennem mere end 30 år har lært generationer af mennesker i lokalområdet at kende.

Klinikken blev grundlagt i 1989 og har alle år haft overenskomst med sygesikringen. Fysioterapien er løbende blevet udvidet og moderniseret og råder i dag over 400 m2 med 9 behandlingsrum, 3 træningssale og træningsrum med et bredt udvalg af træningsudstyr til alle former for træning. Der er gode adgangsforhold og parkering lige ved døren. Desuden er der optimale busforbindelser til klinikken, der ligger på byens torv - lige ved siden af busterminalen.

Langt de fleste klienter behandles på klinikken, hvor der findes alt nødvendigt udstyr til at varetage de opgaver, der stilles.

Hvis du er henvist til fysioterapeutisk behandling eller optræning, og du ikke er i stand til at komme på klinikken på grund af omfattende fysisk handicap eller svækkelse, så er der mulighed for at modtage hjemmebehandling.

Klinikken har mobilt ydernummer, hvilket vil sige, at du med sygesikringstilskud kan få fysioterapi i hjemmet. Vi foretrækker at give klinikbehandling, da alle nødvendige behandlingsmuligheder er til stede her, men hvis du og din læge mener, at behandling i hjemmet er nødvendig, så kommer vi til dig.

En moderne fysioterapi klinik skal i dag kunne tilbyde venlige og store behandlingskabiner samt masser af plads til træning og undersøgelse. Klinikken er gennem årene udvidet til at opfylde disse kriterier. Vi føler os rustede til at tage dit problem alvorligt - og gøre noget ved det!