Rask træning

Du har ikke umiddelbart gener fra bevægeapparatet, men ønsker forbedre og udvikle din fysik. Målsætningen kan være lille eller stor, og måske ønsker du bare mere overskud i hverdagen. Det kan også være, at du har et specifikt mål i forhold til en sport, du dyrker. Måske tænker du, at kommende vinterferie skal have et løft.

Dit mål for træningen kan også være at forebygge ryggener, komme af med spændinger i nakke og skuldre, eller det kan være, at du vil smide et par kilo. Måske har du været i behandling på klinikken og er blevet anbefalet at fortsætte din træning?

Uanset baggrunden har vi alle brug for den regelmæssige motion, og den kan udmærket foregå i et træningscenter, hvor man kan være effektiv og målrettet. Vi hjælper med at holde motivationen oppe, og du kan gratis få tilrettet dit program gennem sæsonen.

Træningsafdelingen er åben for alle - du behøver ikke at være i behandling eller at være henvist fra lægen. Der er mulighed for billig selvtræning via PBS betaling som abonnement - eller du kan købe “tur-kort”. Der er åbent for selvtræning alle ugens dage - året rundt - fra kl 05.00 til 22.00.

Ring og hør nærmere.

Bestil tid